PRUFTECHNIK - Instalatii control nedistructiv Eddy Current (curenti turbionari)

PRUFTECHNIK - Instalatii control nedistructiv Eddy Current (curenti turbionari)

Pentru controlul off-line, PRÜFTECHNIK proiectează și livrează sisteme complete de transportoare utilizate în transportul produsului pentru a fi controlate.

Transportorul este personalizat pentru a satisface specificațiile produselor de controlat, limitările de spațiu și cerințele de sortare. Sunt compuse dintr-un transportor de alimentare, un punct de control, un transportor de evacuare și un sistem de sortare. Opțional, brațe de transfer controlate de către un PLC permit sortarea automată. Sistemul de sortare poate distinge între mai multe clase de calitate a produselor.

Toate unitățile necesare pentru testarea cu curenți turbionari în linie poate fi plasat convenabil pe o masa de testare, care este reglabilă pe înălțime. Acesta poate fi ridicat sau coborât în funcție de produsul care urmează a fi controlat. tipul de mese de control depind de aplicația de control:

  • centrare tripla pentru ghidarea piesa de control,
  • Eddy bobina de testare curent,
  • precum și marcare, encoder și unitățile de magnetizare și demagnetizare.

Unitatea de magnetizare folosita in controlul cu bobina este de obicei montat pe o masă glisantă pentru a se putea scoate din linia de control in vederea schimbari si reglarii acestora. Masa este personalizat pentru a satisface specificațiile din fabrica și este adesea integrată în transportor.