Instalatii US-control capete teava - REPS

Instalatii US-control capete teava - REPS

La fiecare instalație de control cu ultrasunete rămâne după control un cap necontrolat. Acest lucru este cauzat de faptul că cuplarea cu ultrasunete folosește apa și calea apei dintre suprafața tubului și suprafața sonde ultrasonice trebuie să fie într-o stare stabilă. Din cauza mari vitezele de control, această sarcină poate fi foarte dificilă. Prin urmare, sunt necesare instalații separate de controlul capetelor.
Capetele țevii sunt controlate cu două mașini separate, puncte de control cu ultrasunete, folosind un ECHOGRAPH și un dulap electric comun.
Țeava este deplasat de către un transportor liniar în punctele de control cu ultrasunete sau se mișcă pe mașini spre capătul țevii. Port traductoarele sunt montate pe un cadru robust și înălțimea lor este de aproximativ pre-poziționare în conformitate cu poziția țevii. Poziția de control este la ora 12 sau la ora 6. Port traductoarele sunt ghidate pe suprafața țevii. Odată ce țeava este detectată de senzori de poziție, port traductoarele sunt coborâte pneumatic  pe suprafața țevii. Cardan port traductoarelor sunt montat astfel încât în utilizare sa compenseze toleranțele referitoare la rectitudinea tuburi și ovalitatea.

PROSPECT