Instalatii US control bare ECHOGRAPH STPS

Instalatii US control bare ECHOGRAPH STPS

Viteza de control ridicată și în funcțiune în întreaga lume! Detectarea defectelor interne se realizează cu traductoare verticale. Pentru diametre de bare mai mare de 30 mm, defecte situate aproape de suprafață sunt detectate de traductoare unghiulare. Proprietățile cheie pentru sistemul de inspecție de bare ECHOGRAPH STPS sunt viteza de testare ridicată de pînă la 2 m / s, iar reglarea simultană a port traductoarelor duc la un timp scurt de schimbare pe diametru. Cuplarea ultrasunete este realizat cu jeturi de apă ghidate (tehnica Squirter) permite controlul comparabil cu testarea în imersiune.
Inspecția regiunii de bază este realizată cu trei pînă la cinci sonde verticale. Toate port traductoarele sunt la fel de poziționate în jurul circumferinței bar. Port traductoarele sunt protejate mecanic prin ghidarea glisierelor, de obicei, fabricate din metal dur.
Tălpile sunt, de asemenea, responsabile pentru cuplare și testare în condiții stabile de ghidare a port traductoarelor de-a lungul suprafeței. Inevitabile toleranțe rectiliniaritate mecanice ale barelor sunt compensate de suspendare cu arc a port traductoarelor.

PROSPECT

Video