Sortare piese mici

Sortare piese mici

Dispozitiv universal de sortare rapid şi economic pentru verificarea structurii la loturi mici şi mijlocii

PROSPECT

UNISort 10 HD

Producătorii de componente care trebuie să se ocupe de loturi mici și mijlocii cunosc problemele: o automatizare nu este de conceput pentru astfel de cantităţi de produse datorită costurilor ridicate de investiţie și manipularea manuală este prea costisitoare din cauza costurilor forței de muncă. Trebuie găsit un compromis. Dispozitivul IBG de sortare UNISort 10HD, 25HD, 40HD şi 63HD pot fi soluţia Dvs., dacă se doreşte numai verificarea structurii. Conectate cu aparatele IBG de control eddyvisor S, eddyliner S sau eddyguard S şi cu bobinele corespunzătoare se poate realiza un control semiautomatizat „out of the box“ cu un lucrător cu perioade ciclice de ca. 1 piesă/sec. Piesele (diametru 1 – 60 mm) se introduc manual in bobină, controlul se porneşte automat şi sortarea în jgheabul piese conforme respectiv neconforme se efectuează de asemenea automat.

UNISort 25 HD

Sistemul este gata de pronire în câteva minute şi poate fi comutat în scurt timp pentru alte tipuri de piese. Este recomandat  pentru testarea loturilor mici și mijlocii și este adesea folosit pentru "operațiuni de urgenţă", fiind uşor transportabil. Adăugarea unui alimentări şi sortări adecvate permite sistemului să fie utilizat în mod automat atunci când cererea crește. UNISort este comandat de aparate de control cu curenţi turbionari, nefiind nevoie de o comandă separată. Alimentarea cu energie a UNISort 10 / 25 / 40 HD se realizează prin alimentarea integrată a aparatului de control . UNISort 63 HD dispune de alimentare proprie. UNISort este în acelaşi timp suport pentru bobina de control şi prag de sortare. Clapeta de sortare este controlată de comutator de proximitate. O dată cu monitorizarea bobinei a aparatului de control cu curenţi turbionari pot fi identificate funcţionările defectuoase ale sistemului de control.

UNISort 40 HD

Dispozitivele de sortare IBG UNISort sunt proiectate pentru utilizarea lor în condiţii industriale dure. Folosim printre altele componente ceramice rezistente pentru a îndeplini condiţiile din turnătorii şi cuptoare de călire asigurând astfel o durată de viață lungă produselor noastre. Dacă după ani apare uzura vă puteţi baza pe promptitudinea departamentului nostru de service pentru o reparație rapidă și livrarea pieselor de schimb. In programul nostru standard sunt disponibile într-o perioadă scurtă de livrare dispozitivele IBG de sortare UNISort în patru dimensiuni  (pentru piese cu diametrul până la 10 mm, 25 mm, 40 mm şi 63 mm). Vă oferim dispozitive personalizate pentru geometrii speciale sa dimensiuni mai mari.

UNISort 65 HD

ibg UNISort:

  • Poate fi controlată o gamă largă de piese
  • Utilizabil imediat şi universal
  • Poate fi folosit cu oricare din aparatele IBG pentru control structurii
  • Durată mare de viaţă datorită componentelor de înaltă calitate şi înlocuirea simplă a pieselor uzate
  • funcționare continuă
  • integrabil în sisteme de control automate
  • fiabilitate dată de monitorizarea clapetei de sortare 

 

 

 

 

 

 

 

UNISort 10 HD

 

 

 

  UNISort 25 HD

 

 

 

UNISort 40 HD

 

 

 

UNISort 63 HD

Greutate

3 kg

4 kg

8 kg

13 kg

Tensiunea de alimentare

24 VDC

Temperatura mediului ambiant

– 10 bis + 60°C

Clasa de protecţie

IP 55

Temperatura maximă a pieselor

50°C