Instalaţii de control ibg

Instalaţii de control ibg

ibg-Instalaţii de control – inteligente, robuste, de la un singur furnizor

La scurt timp după lansarea primei noastre generații de aparate de control acum 30 de ani, clienții ne-au adresat cererea de a livra folosind aceeaşi technică inovatoare de control instalaţii de control cu curenţi turbionari la cheie. Pentru a răspunde acestei cerinţe s-a înfiinţat la sediul central din Ebermannstadt, un departament propriu de  proiectare şi realizare a instalaţiilor de control. De atunci şi până în prezent am dezvoltat, produs şi livrat clienţilor din întraga lume sute de sisteme de control cu curenți turbionari pentru diferite componente., produse și livrate clienților din întreaga lume.

PROSPECT

 

ibg-Instalaţie de control pentru came

Indiferent dacă sunt bile mici de numai 1,5 mm sau montanți mari pentru camioane: toate piesele sunt testate în conformitate cu specificațiile Dvs. pentru fisuri, pori și arsuri de şlefuire sau structură corectă. Mecanisme bine proiectate și robuste garantează un ciclu control rapid şi disponibilitate ridicată în funcțiune în 3 schimburi.

De la structuri mecanice simple la sisteme extrem de complexe, complet automatizate, pentru cea mai rapidă testare în linia de prodcuţie putem pune la dispoziţie un pachet complet împreună  bine  gândit  și adaptat perfect cerinţelor Dvs. cu care vă garantăm întotdeauna respectarea specificația de control.  O caracteristică importantă unică, când trebuie să vă asumaţi răspunderea pentru a combina cu succes echipamentele de testare și a sistemul de manipulare.

Doriţi să profitaţi de experienţa noastră de zeci de ani în construcţia instalaţiilor de control? Experţii noştri se vor bucura să îi contactaţi.

Broşura noastră în limba engleză vă oferă o prima impresie asupra diversităţiilor noastre de soluții.

Instalaţie ibg de control pentru bucşe de direcţie

Instalaţie ibg de control pentru bucşe cilindrice mari

Instalaţie ibg de control pentru role mari