Sonde pentru controlul fisuri şi arsurilor de şlefuire

Sonde pentru controlul fisuri şi arsurilor de şlefuire

Pentru fiecare caz în parte soluţia perfectă

Sonde ibg produse standard pentru controlul fisurilor şi arsurilor de şlefuire

 

 

Fabricarea sondelor şi bobinelor este o ştiinţă în sine și necesită, în plus față de cunoștințele teoretice o îndelungată experiență. Fabricţia ibg de senzori se bazează pe experiența dobândită de mai mult de trei decenii.  O întreagă echipă de la ibg este implicată în proiectarea, construcția și testarea senzorilor pentru fisuri și controlul structurii, astfel încât cu siguranță poate fi găsit pentru aplicația Dvs. senzorul potrivit.

Deosebit de complexă este fabricarea sonde de testare a fisurilor, deoarece trebuie să fie asamblate și montate cu precizie componente microscopice și firele fine. Ori de câte ori este posibil, recomandăm utilizarea de sonde în varianta standard datorită costurilor avantajoase și termen de livrare redus. Vă oferim aproape toate tipurile de sonde în versiunea standard corespunzătoare.

Sonde în forme constructive individuale pentru utilizarea în instalaţii şi la capetele rotative IBG.

În anumite aplicații şi instalaţii  sunt utilizate sonde special concepute pentru tema de controlat, cum ar fi pentru verificarea suprafețe dure, în testarea de viteze și profile, precum și controlul în poziții inaccesibile şi anume diametrul interior al unui butuc. 

Proiectarea unei sonde nu prea cunoaşte graniţe. In afară de optimizarea electrotehnică ibg acordă întotdeauna o atenție deosebită montării ușoare și preciziei mecanice ridicate. Suntem bucuroși să vă ajutăm cu sonde special concepute și fabricate pentru necesitatea Dvs. Și la o livrare ulterioară a aceleaşi sonde, vă puteți baza pe cel mai scurt termen de livrare. Suntem conștienți de responsabilitatea noastră pentru succesul producției Dvs.

ibg foloseşte aproape exclusiv așa-numitele sonde diferențiale pentru controlul fisuri și arsurilor de şlefuire.

Simularea modul de acţiune al unei sonde diferenţiale ibg la un defect EDM de 3 mm lungime.

Sistemul diferenţial compensează aproape de zero semnalul foarte mare de recepţie prin două bucle de recepţie conectate opus.  Acest lucru ne permite o amplificare înaltă fără a supramodula semnalul de intrare. În plus, o sondă diferențială este cu mult mai tolerantă față de variațiile distanței dintre sondă şi piesa de testat pe de o parte, precum şi pentru diferenţele în piesele controlată comparativ cu sondele utilizate pe piaţă care funcţionează după principiul  absolut. În plus, avem cerinţe foarte mari cu privire la precizia producției noastre de sonde pentru a realiza o amplificare deosebit de ridicată. Familia noastră de aparate de control actuală lucrează cu un semnal cu zgomot redus, digitalizare timpurie şi prelucrare digitală a semnalului pentru a fi în măsură să evaluăm amplificarea cât mai eficient.

Cu sensibilitatea ridicată realizată la diferențe mici în părțile suprafaței înainte cele două înfășurări ale receptorului am fost în măsură să determinăm distanța dintre sondă și suprafața care urmează să fie testată la un nivel credibil de producţie. Ca producător de instalaţii ştim cât de mult uşurează distanţa mare dintre sonde construcţia unei instalaţii cu o sensibilitate ridicată şi în acelaşi timp puţin influenţabilă mecanic. Majoritatea sondelor ibg pentru fisuri au fost optimizate pentru o distanţă între de 0,7 mm şi îndeplinesc specificaţii pe care alţi producători de sonde le realizează cu distanţe între sonde de 0,2 - 0,3 mm.

 

In cadrul studiului de aplicaţii determinăm sonda optimă pentru tematica Dvs. de control. Sunt disponibile numeroase tipuri de sonde ca sonda standard microsonda, sonda-X, sonda sferică-X, sonda T, sonda multi diferențială (cu patru miezuri) sau sonda Phi cu laţimea urmelor de la 0,5 la 13 mm.

 

Pentru domenii de testare mai mari fabricăm capete individuale ale sondelor, în care sunt combinate mai multe de sonde individuale. Programul nostru de sonde speciale este completat de sonde pentru testarea dinților sau părților de suprafețe cu caneluri și urme de unelte și sonde compensate prin distanțiere pentru piese de testare cu excentricități de despre +/- 0,1 mm.

 

 

Figura alaturata: inovaţia ibg Sonda sferă-X pentru controlul fisurilor si arsurilor de şlefuire la un inel de rulmenţi