Sisteme rotative - pentru identificarea defectelor longitudinale

Sisteme rotative - pentru identificarea defectelor longitudinale

Concepute pentru controlul Offline, în linie și control continu

Sistemele rotative PRÜFTECHNIK in vederea depistarii defectelor longitudinale pe țevi, bare sau sârmă sunt rapide și fiabile. Spre deosebire de bobine standard, care se mișcă paralel cu defectul, sondele sistemului rotativ se rotesc în jurul piesei de control, pentru detectarea defectelor longitudinale. Trecerea se realizeaza de mai multe ori, oferind astfel o imagine foarte exactă a caracteristicilor defectului.

Cu precizia oferită de sistemul de compensare-lift off, care reprezintă variații în decalajul dintre sonde și produsul controlat, sistemul de rotație reprezintă o metodă sigură pentru detectarea defectelor longitudinale.

Disponibil în patru dimensiuni:
RS20: 2-20 mm (1 / 16-3 / 4 in)
RS35HS: 3-35 mm (1 / 8-1¼ în)
RS65: 5-65 mm (3 / 16-2½ în)
RS 130: 20 - 130 mm (3 / 4-5 1/8 in)
Sistem electronic de compensare lift- off pentru optimizarea corespondență semnal-defect
Design extrem de robust

Sistemele rotative de control cu Eddy Current cu un design inteligent al senzorilor
Sisteme de încredere pentru produsele cu diametre de la 2 la 20 mm, asigură o detectare sigura în ceea ce privește detectarea defect longitudinal
Rapiditate la schimbarea la un diametru diferit prin înlocuirea întregului disc al senzorilor
Durabilitate mare, deoarece senzorul nu are părți în mișcare
Ideal pentru instalarea în linii de producție ca urmare a design compact
Viteza mare de control de pana la 2,88 m / s, fără zone netestate
Semnal de ieșire defect extrem de precis cu sistem de compensare

Sistemul rotativ RS20  pentru testarea non distructiva cu Eddy Current a produselor metalice rotunde, cum ar fi țevi, tije și sârme cu diametre de la 2 mm -20 atinge viteze mari și este ideal pentru instalarea în linii de producție, datorită designului său compact și robust.

Un nou design al senzorilor
În timpul producției de țevi și sarma cu diametre diferite, sistemele de control actuale trebuiesc să fie configurat de fiecare dată când se schimbă diametrul: noul diametrul este stabilit, manșoanele de ghidare sunt schimbate și parametrii de control sunt ajustate. Schimbarea diametrul și apoi verificarea setării cu un șubler este de multe ori o sarcină greoaie, complicate și de lungă durată.
În noul sistem RS20 rotație, PRUFTECHNIK NDT GmbH a luat o abordare cu totul nouă, iar acum schimbarea unitați senzorului complet, fiecare cu un diametru specific, reduce substanțial timpii la schimbările de diametru.
Avantajele acestei soluții se află în viteza cu care diametrul se poate schimbat - de obicei în termen de trei minute - dar în primul rând în durabilitatea unităților de senzori, care nu conțin piese în mișcare și sunt încapsulate.

PROSPECT

Sistem rotativ de mare viteză 
Pentru identificarea defectelor longitudinale în aplicații de mare viteză
Gama Diametru: 3-35 mm (1 / 8-1¼ in)
Viteze de rotație de 6 000, 9 000 și 12 000 rpm permite o viteză de control foarte mare
Control inline și off-line în aplicații cum ar fi sârmă, trasa la rece și de cald
Ajustare rapidă diametrului fără a deschide aparatul încapsulat.

Sistemul rotativ RS35HS a fost special conceput pentru funcționarea user-friendly. In modul de calibrare sau în timpul controlului, nu este nevoie pentru a se deschide dispozitivul la trecerea pe o noua dimensiune. Toate procedurile pot fi efectuate extern, creșterea siguranței și reducerea timpilor de schimbare.
RS35HS este capabil de a găsi defecte longitudinale în bare, sârmă și țevi fără sudură, la viteze foarte mari. Spre deosebire de bobine standard, care se mișcă paralel cu defectul, sondele sistemului rotativ se rotesc în jurul piesei de controlat Prin trecerea unui defect longitudinal de mai multe ori, oferă o imagine foarte exactă a caracteristicilor defecte. Rata ridicată de rotație a acestui sistem (de până la 12 000 rpm) asigură o scanare completa a suprafeței, chiar și la viteze mari. Cu precizia oferită de sistemul de compensare-lift off, care compensează variațiile dintre spațiul intre sonde și materialul de testare, sistemul de rotație reprezintă o metodă extrem de fiabile pentru detectarea defectelor. 

PROSPECT

Controlul defectelor longitudinale

Pentru identificarea defectelor longitudinale
Gama Diametru: 5-65 mm (3 / 16-2½ in)
Sistem de compensare-Lift off pentru o optimizare corespondentă semnal-defect
Design extrem de robust
 
Sistemul rotativ RS65 PRUFTECHNIK constată defecte longitudinale pe țevi, bare sau sârmă rapid și fiabil. Spre deosebire de bobine standard, care se mișcă paralel cu defectul, sondele din sistem de rotație se deplasează în jurul piesei de controlat. Prin trecerea unui defect longitudinal de mai multe ori, prin dreptul sondelor oferă o imagine foarte exactă a caracteristicilor defecte.
Cu precizia oferită de sistemul de compensare-lift off, care compensează variațiile dintre sonde și materialul de controlat, sistemul de rotație reprezintă o metodă sigură pentru detectarea defectelor.

PROSPECT

Controlul defectelor longitudinale

Pentru identificarea defectelor longitudinale
Gama Diametru: 20-130 mm (3/4-5½1/8 in)
Sistem de compensare-Lift off pentru o optimizare corespondentă semnal-defect
Design extrem de robust
 
Sistemul rotativ RS130 PRUFTECHNIK constată defecte longitudinale pe țevi, bare sau sârmă rapid și fiabil. Spre deosebire de bobine standard, care se mișcă paralel cu defectul, sondele din sistem de rotație se deplasează în jurul piesei de controlat. Prin trecerea unui defect longitudinal de mai multe ori, prin dreptul sondelor oferă o imagine foarte exactă a caracteristicilor defecte.
Cu precizia oferită de sistemul de compensare-lift off, care compensează variațiile dintre sonde și materialul de controlat, sistemul de rotație reprezintă o metodă sigură pentru detectarea defectelor.

PROSPECT